joi, 17 februarie 2011

Atentie! Vine Popster!





O da! Francezii ne spun pe unul din site-urile lor auto ca Dacia planuieste un monovolum care se vrea rival al Ford C-Max, Renault Scenic & Co. Frantuzeii speculeaza (pentru ca asta fac ei de obicei, speculeaza) ca modelul care va aparea maxim in urmatorii doi ani va aveam cam 4,5 metri lungime si 7 locuri. Specialistii, care Dumnezeu i-o fi numit asa, spun ca Popster va fi cu 6000 de euro mai ieftin decat un Scenic, iar Dacia va aplica din nou principiul plin de succes "primesti cat platesti".
Astfel, monovolumul va costa in jur de 13.000 de euro in varianta de baza, ajungand pana la ajungand pana la 14.500 in dotarea cu un motor diesel de 85 CP.
Booon, deci am trecut peste ce interesa cel mai mult. Acum hai sa vorbim de nume. Popster!? Am inteles cand au numit Dusterul astfel, dar daca vor sa numeasca masina astfel, ar fi un motiv bun pentru multa lume sa treaca pe langa standul Dacia si sa se duca la Ford. Cum ar suna sa te intrebe cineva ce masina ai si tu sa-i spui: "Am un Popster." De obicei cand esti producator auto si vrei sa dai nume uneoi masini care nu e cool, ii dai un nume care e cool, macar. In cazul asta insa, imi este teama ca masina ar putea fi mai cool decat numele ei. Si este practic un MPV!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu